Kursus på Færøerene i bestyrelsesarbejde...

Kursus på Færøerene i bestyrelsesarbejde...

09-10-2012

Medlemmer af ledelsen i Torshavn og Suderoy var på kursus i bestyrelsesarbejde den 22.september. Kurset blev afholdt på Hotel Hafnia (Panorama) i Torshavn.

De 6 deltagere blev undervist af Leif Christiansen fra Sekretariatet. Efter indledning, gennemgik Leif de grundlæggende regler for Natteravnene.

Dernæst blev der arbejdet i en gruppe, hvor vi skulle løse opgaver, og lære det, at arbejde sammen og give plads til andres synspunkter. En gruppe er sammensat af forskellige typer mennesker, som hver i sær kan give sit bidrag til gruppen. Leif havde også en stak postkort, som han lagde på bordet. Vi tog hver sit postkort … og skulle ud fra billedet på kortet fortælle om vores rolle i bestyrelsen.

Der blev derudover snakket om god og effektiv tur planlægning, hvor Ravnetur blev gennemgået af Niels Hammer (formand Suderoy). Sidst på dagen talte vi to og to om, hvad vi havde lært af kurset.

Efter det 5 timers udbytterige kursus, fik vi en god middag på hotellets gode restauration. En stor tak til Hotel Hafnia for at sponserede dagens forløb.

Hilsen Ella,
Formand for Natteravnene i Torshavn.