Beruset mand under tog blev reddet af Natteravne..

Beruset mand under tog blev reddet af Natteravne..

07-04-2014

En gruppe Natteravne fik en noget anderledes tur til Landsmøde 2014...

5 Friske Natteravne fra Brønderslev og Pandrup tog i deres genkendelige gule jakker fredag den 4. april med DSB fra perronen i Aalborg. Anledningen var en årlig tilbagevendende begivenhed - Landsmøde for Natteravne.

”Turen gennem Jylland forløb fint indtil vi nåede Vejle Banegård, fortæller Flemming Dahl Jensen Natteravn fra Pandrup..og fortsætter…”Da toget næsten holder helt stille, kom en person susende og forsvandt ned på skinnerne mellem det holdene tog og perronen. Straks blev der stor aktivitet ude som inde i toget og vi kom hurtigt ud for at hjælpe.


Foto: www.112alarm.dk

Formand for Natteravnene i Brønderslev Leif Normann Hansen er meget aktiv, taler med den skadekommende og bliver ved hans side, indtil det bliver besluttet, hvordan han skal løftes op fra skinnerne. Som tiden går, kommer der meget offentlig assistance til Vejle Banegård, for at tage del i hjælpen. En indsatsleder, en læge, en paramediciner, 6 mand fra Vejle Brandvæsen, ambulancefolk, 4 betjente og frivillige Natteravne fra Nordjylland. Hele seancen tog mere en time”, slutter Flemming.

Det viste sig senere, at der var tale om en 35 årige, som havde været i tumult med en 17 årig, og derved var blevet skubbet hen imod toget. "Vi er bare glade for, at toget holdt stille, og ikke var i bevægelse for så tør vi slet ikke tænke på, hvor slemt det kunne være gået" slutter Flemming.


Foto: www.112alarm.dk

Se og læs meget mere her - her og her