Folkemøde 2014 er vel ovre

Folkemøde 2014 er vel ovre

19-06-2014

..Og igen i år var Natteravnenes deltagelse en kæmpe succes.

Målet med mødet var at sikre, at Natteravnene kom i dialog med så mange politikker og meningsdannere som overhovedet muligt, hvilket bestemt blev nået.

Natteravnen ville ved et lille mobilt ”TV” hold bestående af 2 fra Natteravnenes Landssekretariat sammen med frivillige Natteravne fra Bornholm skabe kontakt til politikere og meningsdannere, med parolen ”Natteravne gør unge og deres forældre trygge ved nattelivet” Mere end ni ud af ti forældre kender Natteravnene, og både de unge og deres forældre føler sig mere trygge, når Natteravnene går ture i byens natteliv. Det viser en ny rapport fra KORA.

Og som sagt, en succes blev det til. Efter at have tilbagelagt 36 km, og optaget 24 små videoklip med hilsner og stor ros til Natteravnenes arbejde var årets mål nået. Filmene kan ses på YouTube og Facebook, samt i bunden af denne nyhed.


Selv en Tweet fra Margrethe Vestager blev hurtigt slået op…

På mødet deltog Natteravnene også med en lille stand ved tryghedsdebat i teltet hos Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter. Her blev det til mange gode snakke med ”Folket”.
Ligeledes var vi en del af en fælles event med alle CFSA aktiviteterne som deltog på Folkemødet, med overskriften "Ansvar for livet - et velfærdstilskud"

…Og da vi så alligevel var på Bornholm, stimlede et hold Natteravne sammen til filmning af nye hvervefilm, som vi tager rundt i flere dele af landet og filmer til. Resultatet kan ses senere på året.

Fra Landssekretariatets siger vi tak til de frivillige Natteravne, samt for alle roserne. Og selv om Jesper Theilgaard ikke med 100 % sikkerhed kan love bedre vejr på vandringerne, betyder det ikke spor. For med alle de roser skinner solen alligevel.