Gratis natmad i Viborg...

Gratis natmad i Viborg...

08-01-2014

Natteravnene i Viborg fejrede deres 5-års jubilæum på gaden.

"Vi startede lørdag aften med lidt jule-jubilæumshygge for vores Natteravne og deres familier - med kaffe, hjemmebagte boller og kagemand.

Efterfølgende forsatte vi ud i byen, hvor vi opstillede en stand "midt i nattelivet" og da klokken havde passeret midnat og datoen var skiftet til december...helt præcist kl. 00.01, begyndte vi at uddele gratis sandwich, kildevand/is-te og kaffe ud til alle de festglade unge mennesker, som var i byen denne nat (det mere modne publikum var selvfølgelig også velkomne).
Vi fik i løbet af små tre timer uddelt godt 300 sandwich" fortæller formand Pernille Cornelius.


Beklager den utydelige billedkvalitet...

"De unge var vilde med vores idé om at fejre jubilæet sammen med dem - og spiste sandwich med god appetit. Mange "kvitterede" med fødselsdagssang, lykønskninger, ros og masser af knus.

Foruden seks Ravne, som stod for uddelingen af gratis natmad, havde vi også to hold gående Natteravne på gaden - så i alt deltog 12 Ravne i vores lille "event" i nattelivet. Alt i alt en supergod, hyggelig og sjov aften/nat" slutter Pernille.

Den sidste markering af Viborgs jubilæum finder sted i januar, hvor foreningen har inviteret alle deres Ravne (uden familier) til et brag af en hyggelig og sjov jubilæumsaften.

Hvad bestyrelsen har planlagt, er endnu hemmeligt ....