Danmark \"går i gult\" lørdag den 13. september...

Danmark \"går i gult\" lørdag den 13. september...

07-09-2014

Lørdag den 13. september fejrer tusindevis af Natteravne Nordisk Natteravne Dag overalt i Norden ved en række lokale arrangementer.

I Danmark markeres dagen ved, at Natteravnene trækker i deres gule jakker og tager en snak om deres indsats gennem 16 år, og opfordrer alle ansvarlige voksne, uanset alder og baggrund, til at tage en prøvetur.

Som at have en ven med i byen
Mere end ni ud af ti forældre kender Natteravnene, og både de unge og deres forældre føler sig mere trygge, når Natteravnene går ture i byens natteliv. Det viser en rapport fra KORA.

I undersøgelsen er både de unge og deres forældre blevet bedt om at sammenligne tryghedsværdien ved Natteravnene med værdien af andre elementer i nattelivet. Og her viser det sig, at de unge tillægger Natteravnene lige så stor værdi, som hvis de havde en ven med i byen

Prøv det – og vind
Det er en fantastisk berigende oplevelse som Natteravn at, se hvorledes de unge i stigende grad tager ansvar og hjælper hinanden, når de går i byen, eller bare mødes fortæller Leif Christiansen fra Natteravnenes Landssekretariat.

Alle skulle prøve det – og det er fint, at folk kun er med 5-10 gange om året i 3-4 timer i et par år, så de unge ikke oplever os som Tordenskjolds soldater, men møder mange forskellige ansvarlige voksne rollemodeller i de gule jakker.

Alle, der udfylder vores kupon og melder sig til en prøvetur på Nordisk Natteravne Dag – og gennemfører den naturligvis, deltager i lodtrækningen om 5 gavekort a´400 kr. til oplevelser for to.

Har du interesse i at vide mere
Så ring til Natteravnenes Landssekretariat på tlf. 70 12 12 99.